Kevätsiivous on nyt suoritettu. Vaihdoin terraarioonkin uudet hiekat, kun liskot olivat kakkineet vanhat haisuisiksi. Naulasin taulun itse seinään, mutta se meni vinoon. Myh. Tyhjensin myös keittiön kaapit ja bongasin paljon vuosi sitten vanhentuneita säilykkeitä ja elintarvikkeita. Pitäisi kai harrastaa kokkailua - ja kaappien siivousta - vähän useammin Hymy Kaupasta tarttui eilen käteen Raija Orasen Ruusun aika. Pokkariin on kerätty kaikki sarjaan kuuluvat kirjat. Meinasin opusta saarikirjaksi, mutta lueskelin sitä siivouksen ohessa jo muutaman luvun.

Ostin joku aika sitten bonsain ja oon jotenkin ihmeen kaupalla onnistunut pitämään sen hengissä. Kauhean työläs ketale, mutta ei sitä viitsisi tappaa kun se oli niin tyyris. Saan silti kauhean stressin mokomasta puunreuhkasta. Sille on vaikea löytää hyvää paikkaa mun asunnosta, kun se ei saa olla liian varjossa, mutta tänne paahtaa aina iltapäivän aurinko, joka taas kärtsää sen vehkan lehdet karrelle. Sen voisi kiikuttaa kesäksi hoitoon äiskälle Silmänisku

Nyt kun oon saanut siivoukset pois päiväjärjestyksestä, on taas aikaa iskeä takamus tuoliin ja kirjoittaa. Siirsin läppärin tuonne makuuhuoneen parven alle ruokapöydälle, kun siitä näkee vähän merelle. Mukava kirjoittaa. Keksin juuri alustavan nimen uudelle kirjalleni. Nimi tuottaa mulle aina eniten ongelmia joten happy happy joy joy.

Ja asiasta toiseen. Silent Hill sarjan ensimmäisestä pelistä on näemmä kehitteillä uusinta versio eri konsoleille. Vallan mahtavaa! Kiskaisin Kotiinpaluun läpi tossa hiljattain ja tykkäilin, mutta ei ole ykkösen voittanutta.