Minullapa on kolme uutta lasta! Adoptoin Koopan, Kertun ja Irenan viime sunnuntaina. Kyseessä on siis kolme 19-vuotiasta punakorvakilpikonnaa :) En nyt viitsi mainita keneltä nuo kaverukset sain, mutta konnat ovat saaneet huonoa hoitoa ja syy adoptioon oli se, ettei entinen hoitaja jaksanut pitää kilppareista huolta. Mukana tuli n. 400 litran akvaario, josta yritän tehdä mahdollisimman mukavan kodin. Tilasin netistä ison lämmittelyalustan ja hain eilen Faunattaresta ulkoisen suodattimen. On kuulema "suodattimien mersu", eli laatu on hyvä, mutta hinta niin suolainen että tuli melkein mahahapot suuhun... Tärkeintä on kuitenkin se, että konnien vesi pysyy puhtaana ja ne välttyvät sairauksilta - ja miä vältyn jokaviikkoiselta veden vaihtamiselta!

Noi kilpparit ei oo päässy jaloittelemaan säännöllisesti, joten niillä on ehkä vähän huono kunto ja heikot lihakset. Annoin niiden tepastella eilen tuolla saunalla ja ne näyttivät niin onnellisilta että jestas! Lattialämmitys taisi olla niiden mieleen :) Syötin niille myös katkarapuja ja ne saivat kyseistä herkkua todennäköisesti ekaa kertaa elämässään. Mutta oh noes! Kertulla taitaa olla kilpimätää! (sillä on valkoinen pilkku kilvessä) Yritän nyt ensihätään hoitaa sitä betadine-liuoksella kuten Herppi-foorumilla on neuvottu. Hah, oon oikea Reptile Queen! Mulla on 5 leogekkoa ja nyt 3 kilpparia :P

Tää on btw mun ensimmäinen merkintä tänä vuonna ja tahdon tässä kiittää kaikkia mun lukijoita koko sydämestäni! Kiitos ja niiaus ja iso hali teille kaikille!  Kiitokset myös kotisivujeni vieraskirjaan kirjoittaneille ja lukijapostia lähettäneille! Luen vieraskirjaani säännöllisesti, mutta en yleensä vastaa sinne. Meileihin sen sijaan pyrin vastaamaan aina, jos mun roskaposti pentele ei vaan ole mennyt syömään niitä. Niinkin on joskus käynyt. Mulle on tullut tässä parin vuoden aikana paljon KSK:n liittyviä kysymyksiä ja voisin ehkä tehdä tänne blogiini joskus jonkinlaisen FAQ-merkinnän, jossa vastailisin näihin kysymyksiin.

 

Btw, FIFA valitsi Mourinhon vuoden valmentajaksi! I approve 8) The Special One reigns supreme.