Böö! Huomenna olisi tiedossa halloween-pippalot. Viime vuonna olin Mr. Orange Reservoir Dogseista, tänä vuonna pukeudun geishaksi. Hommasin tiimarista mustan peruukin, johon väkerrän geisha-tyylisen kampauksen. Tukan lisäksi mulla on valkoista kasvoväriä ja äipän kirkkaanpunainen huulipuna. Asusta ei tarvinut maksaa mitään, koska kotoa löytyi komerosta äitin vanha punainen kimono, jonka se on saanut aikanaan Japanissa vierailleelta sukulaiselta.

Sunnuntaina menen Kymenlaakson suurmarkkinoille kattelemaan ja hypistelemään jouluroinaa. Äää. Joululahjastressi alkaa! Kauhistelin tänään Anttilassa The Beatles: Rock Band-peliin kuuluvien soittimien hintaa. En todellakaan maksa sellaisesta "official game" -soitinsetistä 200 euroa. Ostetaan Anssin kanssa ihan tavalliset skitat Gamestopista. Lasketaan hintaa antamalla vaihdossa pari PS3-peliä, EA Skate ja Wolverine. Skate on turhauttavan vaikea ja Wolverine aika kertakäyttökamaa. En oikeasti malta odottaa, että pääsen jammailemaan Beatlesin biisejä muovikitaralla. Myös Guitar Hero: Metallica olisi todella bueno.

Ainiin, viime viikonloppuna järkätyt kirjamessut Hesassa tuli myös katsastettua. Ne oli aika meh. Tuli jotenkin kettuuntunut olo, kun paikalla oli niin paljon ihmisiä, että en miä oikeasti nähnyt mitään. Kaikki aika ja energia meni ihmisten väistelemiseen ja massassa etenemiseen. En ostanut yhtä ainoaa kirjaa, en tavannut julkkikisia, en tehnyt musahankintoja, en maistellut viinejä tai saanut elämääni mitään hyvää Hyvän elämän messuilta. Miksi hemmetissä nekin piti olla samaan aikaan kirjamessujen kanssa? Overkill! Portinvartija-setä viinialueen sisäänkäynnillä ei meinannut uskoa, että olen täysi-ikäinen! Olenko mä muka niin hyvin säilynyt, että näytän kaksvitosena alle 18-vuotiaalta?

Hui kauhea, kun mä muuten kammoan marraskuussa Suomessa ensi-iltaan tulevaa Paranormal Activity-leffaa. Sitä on kehuttu moneen otteeseen kaikkien aikojen pelottavimmaksi elokuvaksi. Nukuin jo pelkän trailerin katsottuani valot päällä! Ja minä raukka joudun katsomaan sen elokuvan työn puolesta kokonaisena teatterin pimeään! Pakko huijata joku mukaan, että saan pitää kädestä kun pelottaa.