Tuleva maaliskuu on jee jee useammasta syystä.  Ensinnäkin silloin tulee Oscar-gaala, toiseksi 9.3. julkaistaan Final Fantasy XIII, jonka olen jo ennakkotilannut ja 14.3. alkaa vihdoin ja viimein Spielbergin ja Hanksin uusi minisarja The Pacific. Oon odottanut sitä nyt sellaset viitisen vuotta. Band of Brothers on yksi kaikkien aikojen parhaista tv-sarjoista, joten odotukset The Pacificin suhteen ovat harvinaisen korkealla. Trailerin perusteella se näyttää erittäin hyvältä.

Aikaisemmin tällä viikolla ilmestyi myös Bioshock 2, joka on jatkoa yhdelle parhaista peleistä ikinä. Pidin jatko-osasta vähintään yhtä paljon kuin alkuperäisestä Bioshockista, ja kiskaisinkin sen läpi parissa päivässä. Välillä pitää olla pikkasen nörtti :)  Rakastan Bioshockeissa sitä pelimaailmaa, se on kertakaikkiaan upea, (peli sijoittuu merenalaiseen Art Deco-tyylillä rakennettuun Rapture-nimiseen kaupunkiin, joka on muuttunut utopistisesta unelmasta karmivaksi dystopiaksi) ja myös molempien pelien tarinankerronta on ensiluokkaista. 

Kirjapuolella mulla on meneillään ensimmäinen osa Percy Jackson-kirjasarjasta. Luin myös hiljattain Dan Brownin Meteoriitin (Deception Point). Brown on siitä jännä kaveri, että vaikka hänen hahmonsa ovat kammottavan yksiulotteisia ja kirjoitustyyli paikoin kömpelöä, Brownin kirjat saa aina koukkuun. Hänellä on selkeä kaava, joka toistuu jokaisessa kirjassa, ja monia juonenkäänteistä osaa odotaa. Silti ne onnistuvat yllättämään. Mä luin Meteoriitin loppuun ihan vain siitä syystä, että tahdoin nähdä miten ihmeessä Brown saa hahmonsa pois toinen toistaan tukalammista tilanteista, joihin hän heidät toistuvasti asettaa.

Nyt mä taidan kiskaista kolitsit jalkaan ja lenkkeilen Anssin luo kuuntelemaan sen uusimpia vinyylihankintoja. Se kertoi ostaneensa mm. Beatlesin albumit Magical Mystery Tour ja Abbey Road.