MM-kisat päättyi Espanjan voittoon! Kannatin Espanjaa ekalta viikolta alkaen, enkä voi sanoin kuvailla sitä riemua, jota tunsin kun joukkue voitti. Olin niin jännittynyt ennen loppuottelua, että oksennus ei ollut kaukana. Pelin aikana kiljuin kurkkuni käheäksi ja tanssin ympäri asuntoa ja itkeä vollotin kuten teki myös Espanjan maalivahti Iker Casillas. Jos on jokin asia, jonka otan kuolemanvakavasti, se on urheilu. Seurasin aikanaan jääkiekkoa ja lopetin lopulta mm. siitä syystä, etten kestänyt sitä stressiä ja jännitystä ja tunnemyllerrystä, jonka kävin läpi jokaisen pelin aikana. Nyt kun oon hurahtanut jalkapalloon, vähän pelottaa miten pää kestää kun muutaman viikon päästä starttaa mm. La Liga ja Englannin Valioliiga. Ajattelin seurata jokaisen Real Madridin ja Liverpool FC:n pelin ja niitä tulee viikottain.

 

 

 

En oikeasti tehnyt kuukauden päiviin muuta ku tuijotin jalkapalloa, joten mulle ei kuulu mitään uutta. Taaskaan. Nää megahelteet vie voimat ihan täysin, enkä jaksa yhtään mitään. Nukun parvekkeen ovi auki, mut paskat siitä mitään hyötyä on. Ja tohon meidän talon edustalle pamahtaa joka ilta hirveä lokkiarmeija huutamaan ja se tekee mut hulluksi! Oon äärimmäisen kiitollinen siitä, että meidän taloyhtiöllä on oma yksityinen venelaituri jonka päädyssä on loistavat uimaportaat. On tullut pulikoitua iltaisin ihanassa viileässä satamavedessä (joka on muuten puhdasta). Käytiin sunnuntaina iskän kans veneellä Lehmässä ja onnistuin polttamaan itseni ihan totaalisesti aina nenää ja jalkapöytiä myöten.

 

Pitäisi kirjoittaa arvostelu Torres: El Niño: My Story-kirjasta ja käydä tsekkaamassa Madventures-näyttely tuolla valokuvakeskuksessa ja tehdä siitä jotain jutuntynkää lehteen. Ja elokuviinkin pitäis ehtiä, mutta tälläsellä helteellä se on ihan tuskaista. Harvoin oon vielä heinäkuun puolivälissä kaivannut talvea, mutta nyt kaipaan.