1248264557_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

 

Siinä virnistelee tulevan kirjani 13-vuotiaat pojankoltiaiset. Teos on suunnattu tällä kertaa hieman nuoremmille kuin esikoiseni. Alan tänään työstämään kirjan taittoa julkaisukelpoiseen muotoon. Se on vaihe, josta en erityisemmin pidä, mutta kansien suunnittelu sen sijaan on hauskaa.

Kävin katsastamassa uuden Harry Potterin, joka paljastui erittäin positiiviseksi yllätykseksi. Ehdottomasti elokuvasarjan paras osa. Puoliverinen prinssi on myös kirjoista oma suosikkini. Nuorista näyttelijöistä jokainen tuntuu parantavan suoritustaan uusien elokuvien myötä ja tällä kertaa etenkin luihusraggari Draco Malfoyn osassa nähtävä Tom Felton yllätti.

Aiheesta kolmanteen. Tänä kesänä sekä Woodstockista että ensimmäisestä kuukävelystä tulee kuluneeksi 40 vuotta. Katselin sen kunniaksi Woodstock-elokuvan ja Yle Teemalta jonkin aikaa alkuperäistä Kuustudiota. Odotan myös innolla Ang Leen uutukaista Taking Woodstock, jota tähdittää mm. yksi henkilökohtaisista suosikeistani, Liev Schreiber. Mulla on luettavana myös tuo Elliot Tiberin samanniminen kirja, johon elokuva perustuu. Far out, man.