Tätä pitää juhlia! Siivosin peilikaappini ekaa kertaa 10 kuukauteen. Heitin pois valtavan määrän tyhjiä lakkapulloja, purnukoita ja kuivuneita kynsilakkoja sun muuta.  En voi uskoa miten tilavalta toi kaappi nyt näyttää :3 

 

Parin viikon päästä jaetaan Oscarit. Menen kattomaan Kuninkaan puheen ja sit oon nähnyt kaikki parhaan elokuvan Oscaria tavoittelevat leffat. Ne on kaikki todella hyviä, mutta ylitse muiden on Black Swan, Winter's Bone ja 127 tuntia. Myös The Kids Are All Right on ehdottomasti katsomisen arvoinen ja toivon, että Annette Bening palkitaan roolistaan Oscarilla. Myös James Franco oli aivan loistava 127 Hoursissa ja myös itse elokuva oli hyvä, mut miä meinasin pyörtyä viimesen kymmenen minuutin aikana :S Moni on pyörtynytkin! Ei ole mikään iso spoileri, jos kerron että Francon hahmo tekee itselleen elokuvan lopussa amputaation, kaikki on kuullut siitä. En oo mitenkään erityisen herkkä ja oon nähnyt paljon raakoja leffoja, mutta kuvan ja äänen yhdistelmä 127 tunnissa oli jotain niin karua, että oli pakko painaa pää polviin.

Mun olis tarkoitus alkaa väsäämään kotisivuilleni lähiaikoina FAQ:a, mutta eka mun pitää käydä läpi lukijoiden lähettämiä sähköposteja ja vieraskirjaa ja siinä menee ehkä vähän aikaa.