Kotkaan tuli eilen talvi! Ja miä jouduin lumitöihin - ensimmäistä kertaa varmaan ikinä. Pääsin nuorempana ilmeisesti aika helpolla, kun raskaimmat kotityöt mitä mulle nakitettiin oli imurointi ja tiskikoneen tyhjennys  Onneksi en asu enää kotona eikä mulla ole omaa pihaa.

 

 

Pöydällä näkyy (aika huonosti) vanha kalssikko: enkelikello. Mokoma ei meinannut toimia! Osat oli niin magneettiset, että niitä jouduttiin lopulta keittämään kattilassa ja moukaroimaan vasaralla, että magneettisuus saatiin vähenemään. Hämmästyttävää, että mä onnistuin moisessa kutosen fysiikalla.

Meinasin aloittaa joulukuussa uuden kirjaprojektin, eli jatkaa Severin ja Tatun seikkailuja. Tähtään julkaisun näillä näkymin ensi vuoden kesälle. Tällä kertaa kertojana toimii Severi. Koen kirjan kaksikosta juuri Severin ajatusmaailman kuvaamisen hitusen haastavammaksi. Olen miettinyt paljon kerronnan tyyliä, sillä sehän on sanomattakin selvää, että tyyli muuttuu kertojan vaihtuessa. On mielenkiintoista ja vähintäänkin haastavaa pukea Severin kaltaisen nuoren pojan mielenliikkeet sanoiksi.