Hurraa! Siivosin vaatekomeroni. Mutta jostain syystä se näyttää aivan yhtä epäsiistiltä kuin aina ennenkin. Mulla on liikaa roinaa nurkissa. Pahvilaatikoita ja nyssyköitä kohoaa katonrajaan asti. Ne on kaikki täynnä vaatteita, joita en käytä. En tiedä miksen saa vietyä niitä vaikka johonkin keräykseen. Vaatteiden lisäksi mun komerossa pyörii n. 200 CD-levyä, terraariotarvikkeita, diakuvia(!), ompelukone, vöitä, kenkiä, hattuja, useita bikinipareja, liinavaatteita, kynsilakkoja, korvakoruja, sähkökynttelikkö, pyykkiteline, vanha akvaariopöytä, epäkunnossa oleva läppäri ja iso pino Pelit-lehtiä 90-luvulta. Toisessa komerossa mulla on vanhan parisängyn petari, talvitakkeja, 10 muovipussillista tyhjiä pulloja, rikkinäisiä verhoja, päiväkirjoja, piirustuksia, luonnoksia, siivoustarvikkeita ja kirjeenvaihdossa saamiani kirjeitä aina kolmannelta luokalta alkaen. Mutta eniten siellä on My Little Ponyja ja Barbie-nukkeja, joita kerään

 

Lauantaina pitäisi lähteä Hesaan sinne kirjamessuille. Siellä on sopivasti myös musiikkimessut. Mulla olisi myös kolme videoprojektia editoitavana ja yksi pitäisi saada valmiiksi ihan parin viikon sisällä. Laskeskelin muuten eilen, että ensi tammikuussa tulee kuluneeksi viisi vuotta siitä, kun aloin kirjoittamaan elokuva-arvioita. Miten aika rientää niin nopeasti? Aloitin urani Loviisan Sanomissa, mutta siirryin vuoden sisällä paikalliseen kaupunkilehteen ja Pohjois-Kymenlaaksoon, joka ilmestyy mm. Kouvolassa. Mä rakastan työtäni. Elokuvat on mulle intohimo ja on aivan mahtavaa, että mulle maksetaan niiden katsomisesta! Arvioiden kirjoittamisesta on tosin tullut viime vuosina aavistuksen hankalampaa, koska niihin otettiin mukaan tähdet yhdestä viiteen. Elokuvia on välillä todella vaikea tähdittää.

En ole kovin kriittinen katsoja, mutta oon antanut viisi tähteä vain kouralliselle elokuvia. Neljän tähden elokuvia löytyy jo enemmän. Todella surkeita elokuvia on tullut katsottua onneksi todella vähän. Tässä on pientä ranking-listaa viimeisen kahden vuoden ajalta:

 

5 tähden elokuvat:

 

No Country For Old Men

The Dark Knight

The Wrestler

WALL-E

The Fountain

 

4 - 4 ½ tähden elokuvat:


Pineapple Exrpess

Watchmen

Milk

Ystävät hämärän jälkeen

Jesse Jamesin salamurha pelkuri Robert Fordin toimesta

Tummien perhosten koti

Funny Games

Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull

Orpokoti

Paranoid Park

Lords of Dogtown

Tuulen Laakson Nausicaä

Juno

Coraline

A Guide to Recognizing Your Saints

Little Miss Sunshine

Ponyo rantakalliolla

 

1 - 2½ tähden elokuvat:

 

Muumio: Lohikäärmekeisarin hauta

Hulk

Lordi - The Dark Floors

Twilight

Benjamin Buttonin uskomaton elämä

X-Files

Transformers 2