Ketuttaa kun tuhlasin rahani tuohon Big Brother 24/7-palveluun. En oo käyttänyt sitä ku pari kertaa, koska tuo porukka on niin epäkiinnostavaa. Enkä mä jaksa katsoa vuodesta toiseen sitä samaa paljussa lillumista ja ääpöilyä. Pahimmat risut tämän kauden failista ansaitsee itse tuotanto, joka tuntuu luottavan aina vain samoihin kikkoihin: viinaa + sinkkunuoria = kännistä säpinää. BB-nettisivuilla (jotka ovat muuten yhdet epäkäytännöllisimmistä ja raskaimmista sivuista miesmuistiin!) 95% asukkaista kirjotetuista uutisista käsittelee jotain seksiin tai oletettuun parisuhteeseen liittyvää. Asukkaiden välille kehitellään säpinää vaikka puoliväkisin, ihan ku suomalaisia ei mikään muu tuossa ohjelmassa kiinnostaisi. Mä haluan takaisin sen originaalin rottakokeen, en tollasta parikymppisten sedulassa kasvaneiden pintaliitäjien biletystä ja kutemista.

Alamäki kasvoi entisestään, kun tuonne taloon laitettiin sala-asukkaiksi C-listan mediahuorat Niko Saarinen ja Henna Kalinainen-Kurhinen. Sitä kaksikkoa kun katselee ja kuuntelee, niin ei voi kun ihmetellä millainen kotikasvatus heillä on ollut... Mistä nuori ihminen repii itselleen sellaiset arvot kuin Hennalla ja Nikolla? Kaikki pyörii oman ulkonäön ympärillä, on sormen mittaiset tekoripset, tekoruskettavaa levitellään heti aamusta ja huulet on niin täytetyt ettei suu mene kunnolla kiinni. Okei, Nikoa ja Hennaa asteen pahempi oli talosta jo häädetty Maria, joka vei ulkonäkökeskeisyyden ihan toisiin sfääreihin.

Irena kävi alkuviikosta Kotkassa ja käytiin katsomassa yhtä ullakkoasuntoa tossa Kauppakadulla. Oli oikein soma, joskin melko vintage :P Oon opiskellut viime aikoina espanjaa ja lukenut Terry Pratchetia, nyt on menossa jälleen  Geishan muistelmat. Illat kuluu jalkapallon ja elokuvien parissa. Suosittelen lämpimästi kotimaista Sisko tahtoisin jäädä-leffaa ja Toy Story 3:sta (dubbaamattomana!). Katselin hiljattain myös todella pelottavan espanjalaisen kauhuelokuvan vuodelta 2007:

 

Suosittelen katsomaan [REC]:stä tuon alkuperäisen espanjalaisen version, ei sitä Jenkkien remakea!